Türkiye’nin En Büyük Patika Koşusu Başlıyor!


687 Paylaşım

İstanbul’un kuzey ormanlarından Karadeniz’in kumsallarına,  çamurlu parkurlardan leylek yollarına uzanan Merrell Belgrad Ultra Trail, 6-7-8 Eylül tarihlerinde İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanı’nda düzenleniyor. Koşular; “5K Team Run”, “5K Fun Run”, “15K”, “30K”, “60K” kategorilerinde yapılacak. Bu üç gün, sadece koşularla değil çeşit çeşit eğlencelerle de halka açık rengarenk bir festival gibi geçecek. 

Etkinlik alanında konukları dans, müzik ve ödüller bekliyor. Yoga, zumba, söyleşiler, survivor yarışmaları gibi etkinlikler, koşuların heyecanına heyecan katacak. Özellikle çocuklar çok eğlenecek. Outdoor sporların ünlü ayakkabı markası Merrell'in isim sponsoru olduğu maratonun en büyük destekçileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul. Etkinlik alanının pati dostu olduğunu da unutmayalım.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Merrell Belgrad Ultra Trail Maratonu, Türkiye'nin en büyük patika koşusu niteliğinde. Maratonun organizatörlerinin ve sponsor temsilcilerinin açıklamalarını içeren tanıtım toplantısı, Beşiktaş Point Hotel'de yapıldı. Toplantıya konuşmacı olarak; Merrell Uluslararası Satış Müdürü Kamal Jagatia, Merrell Belgrad Ultra Trail Direktörü Özgür Tetik, Yapı Kredi Marka Yönetimi Direktörü Özge Bakırçalı, Multisport Partner İlişkileri Direktörü Bünyamin Aysoy, Olgar Şirketler Grubu Genel Müdürü Barış Andırınlı, S Sport Plus Genel Müdür Yardımcısı Özgür Oğuz, Etkinlikler Koordinatörü Osman Argat, Merrell Fitness Koçu Ceren Muskara, milli atlet Üzeyir Söylemez ve Merrell sporcusu milli atlet Mestan Turhan katıldı. 

Merrell Belgrad Ultra Trail kapsamındaki tüm ayrıntıyı, etkinlik programını ve alana ücretsiz ulaşım bilgilerini  www.belgradultratrail.com  adresinde bulabilirsiniz. 


0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazı Formatı Seçiniz
Kişisel Test
Kişiliğe dair bir şey ortaya çıkarmayı amaçlayan sorular dizisi
Basit Test
Bilgiyi kontrol etmek isteyen doğru ve yanlış cevaplı sorular dizisi
Anket
Karar vermek veya görüş belirlemek için oylama yapmak
Serbest Yazı
Yazılarınıza Görseller Bağlantılar Ekleyebilirsiniz
Liste
Klasik İnternet Listeleri
Geri Sayım Listesi
Klasik İnternet Geri Sayım Listeleri
Açık Liste
Kendi öğenizi gönderin ve en iyi sunum için oy verin
Oylanabilir Liste
En iyi liste öğesine karar vermek için yukarı veya aşağı basın
Fotoyla Anlatım
Kendi resimlerinizi yükleyin ve birşeyler anlatın
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Ses
Soundcloud veya Mixcloud İçerikleri
Görsel
Fotoğraf veya GIF
GIF
GIF Formatı