5 Mekan 5 Eğlence


367 Paylaşım

Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye genelinde bulunan 90’a yakın oteli, yılbaşı planları  için geniş alternatifler sunuyor.  Yılbaşı akşamını evleri dışında geçirecek olanlar, Wyndham Hotels & Resorts ‘un “Herhangi Bir  Zamanda 4 Gece Konaklayın, 1 Gece Ücretsiz Konaklama Hakkı Kazanın” kampanyasından da  yararlanabilirler. 18 Ocak tarihine kadar olan konaklamalar için 14 Ocak tarihine kadar yapılacak rezervasyonlarda geçerli olan kampanyaya katılanlar,  iki veya daha  fazla gece konakladıklarında binlerce Wyndham otelinde bir gece ücretsiz konaklamak için yeterli olan  7.500 Wyndham Rewards ek puanının da sahibi olacak.

EĞLENCELİ SEÇENEKLER

İstanbul Anadolu yakasının en şık noktalarından birinde bulunan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, yeni yılı nefes kesen bir deniz manzarası eşliğinde karşılama fırsatı sunuyor.  Otel, bu özel akşam için iki farklı program hazırladı. Banu Karaca ve Orkestrası Ouzo Roof  Restaurant’ta, Yorgo Kertis ve Orkestrası ise Kalamış Balo Salonu’nda sahne alacak.  

Wyndham Grand İzmir Özdilek'te yılbaşı akşamı için üç farklı  program bulunuyor: Konak Salonu’nda Deniz Kınay & Enjoy Orkestrası, Punta Salonu’nda Özge  Özesmer & Gala Pop Orkestrası, Carême Restaurant’ta ise Asu Şebnem & Malik Duo sahne alacak.  

Wyndham Grand İstanbul Levent, yılbaşında şehirden vazgeçemeyenler için bir seçenek.

Şişli’nin kalbinde bulunan Ramada Plaza by Wyndham  İstanbul City Center, Nişantaşı’ndaki şık mağazalara kısa bir mesafede yer alarak alışveriş avantajı da sağlıyor. Wyndham Grand  İstanbul Levent'teki Carême Restaurant’ta ise akşam boyunca canlı müzik olacak. Otellerdeki yılbaşı menüsünde, deniz mahsulleri ve et yemeklerinin yanı sıra sebze  ağırlıklı geleneksel Türk yemekleri de yer alıyor.

Yeni yılı bir Karadeniz gezisinde geçirmek isteyenler için Giresun Adası’nın güzel manzarasının tam karşısında bulunan ve Ordu-Giresun Havalimanı’ndan kolayca ulaşılabilen La Quinta by Wyndham Giresun, yılbaşında bölgenin en  gözde mekanı olmaya aday. Otelde yılbaşı akşamı Türkiye’nin sevilen sanatçısı Ece Seçkin sahne  alacak.

www.wyndhamotels.com


0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazı Formatı Seçiniz
Kişisel Test
Kişiliğe dair bir şey ortaya çıkarmayı amaçlayan sorular dizisi
Basit Test
Bilgiyi kontrol etmek isteyen doğru ve yanlış cevaplı sorular dizisi
Anket
Karar vermek veya görüş belirlemek için oylama yapmak
Serbest Yazı
Yazılarınıza Görseller Bağlantılar Ekleyebilirsiniz
Liste
Klasik İnternet Listeleri
Geri Sayım Listesi
Klasik İnternet Geri Sayım Listeleri
Açık Liste
Kendi öğenizi gönderin ve en iyi sunum için oy verin
Oylanabilir Liste
En iyi liste öğesine karar vermek için yukarı veya aşağı basın
Fotoyla Anlatım
Kendi resimlerinizi yükleyin ve birşeyler anlatın
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Ses
Soundcloud veya Mixcloud İçerikleri
Görsel
Fotoğraf veya GIF
GIF
GIF Formatı