Meleklerle İki Saat


Bakırköylüler Derneği'nin "Her ay bir iyilik ziyareti" hedefiyle çıktığı yolun ilk durağı NEKSAV (Nakipoğlu Eğitim Kültür Sanat Vakfı) oldu. Bakırköylüler Derneği yönetim kurulundan bir grup, 12 Ocak'ta Bakırköy'deki NEKSAV çocuklarını ziyaret etti. 

Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan Erdiş, çocuklarla bol bol sohbet etti.

Zihinsel engelli çocuklara sevgi dolu bir rehabilitasyon ortamı sunan NEKSAV, çocukların gündelik hayattaki faaliyetlerini kaliteli şekilde sürdürebilmelerine ücretsiz olarak yardımcı olan bir kurum. NEKSAV'da her ilçeden zihinsel engelli çocuk eğitim görebiliyor. Image caption

İlçedeki her kurum ve bireye duyarlılıkla yaklaşan Bakırköylüler Derneği'nin yöneticileri, çocuklarla pastalı, hediyeli, keyifli bir gün yaşadılar. Kurum müdürü Bilal Bircan'ın yanı sıra eğitimcilerin ve çocukların misafirperverliğiyle ısınan ortamda büyükler de çocuklar kadar mutlu oldu. Bu arada çocukların atölye çalışmalarında yaptığı el emeği ürünlerle dernek bünyesinde bir kermes düzenlenmesi kararlaştırıldı. 

İstanbul'un en seçkin ilçelerinden biri olan Bakırköy, pek çok nitelikli dernek ve vakfa ev sahipliği yapıyor. Zuhuratbaba Mahallesi'ndeki merkezinde yoga, müzik, resim, tiyatro gibi kursların düzenlendiği Bakırköylüler Derneği'nin başkanlığını Nurdan Erdiş sürdürüyor. Bakırköylüler Derneği'nin çeşitli kurum ve kuruluş ziyaretleri aylık periyotta devam edecek.  

Bakırköylüler Derneği ekibi (soldan sağa); Fikret – Nalan Dilaverler, Dr. Mehmet Görgülü, Gülşen Balkan, Nurdan Erdiş, Selma Aybastı, Erhan Beşlioğlu ve Bensu Kaya

[zombify_post]


0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir