Çekiliş Zamanı!


Sanal dünyanın gerçek dergisi www.sugibidergi.com  22 Mart Dünya Su Günü’nde okurlarına dünyanın en anlamlı hediyesini veriyor. Instagramda sugibi.dergi sayfasındaki çekiliş duyurusunda belirtildiği gibi toplam 7 kişi 12’lik 0.5 lt Sultan Su kolisinin  sahibi olacak. Kargo ve teslimat, Sultan Su tarafından ilgili adrese yapılacak.  Çekilişe katılmak için yapılması gerekenler; sayfayı takip etmek, çekiliş duyurusunu beğenmek ve yorumlar bölümüne istediğiniz seferde üçer kişiyi etiketlemek. Kazananlar 22 Mart 2022, saat 21.00’de yapılacak çekiliş sonucunda belli olacak. 

ULUDAĞ’DAN DOĞAL KAYNAK SUYU

Sektörün en köklü markalarından olan Sultan Su, 1975 yılından bu yana hizmet veriyor. 2070 metre yükseklikte karlarla kaplı çam ve kayın ormanındaki  doğal kaynak suları, mineral dengesi bozulmadan Bursa İnegöl’deki dolum tesislerinde hijyenik şartlarda ambalajlanıyor. 

Türkiye'nin her yerinde geniş bir bayi ağı bulunan Sultan Su, 200 cc’lik bardak boyundan 19 lt’lik damacanalara kadar  10 farklı boyutta sunuluyor. Tüm kontrollerin titizlikle yapıldığı Sultan Su tesislerinde periyodik olarak mikrobiyolojik raporlar alınıyor. Sultan Su markası altında ayrıca gazoz, maden suyu ve meyveli içecekler de yer alıyor.

www.sugibidergi.com ailesi olarak Sultan Su’ya teşekkür eder, çekilişe katılan okurlarımıza bol şans dileriz.

[zombify_post]


0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir