Ödüllü Otel


327 Paylaşım

DoubleTree By Hilton Canpark Ümraniye, Tripadvisor tarafından dünya çapındaki oteller arasında ilk yüzde 10 içinde yer alarak “Travellers’ Choice 2021” ödülüne layık görüldü. Otel, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi olan Tripadvisor gezgin yorumları ve kullanıcıların oyları ile sonuçların belirlendiği, sürekli yüksek puanlı yorum alan ve mükemmel konukseverlik taahhüdü sergileyen dünyadaki belirli sayıda işletmeye verilen bu ödülü almaya hak kazandı.  Otelde, DoubleTree By Hilton tarafından otel temizliği ve hijyenine getirilen Hilton CleanStay standartları uygulanıyor. T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan ilgili genelgeler kapsamındaki tüm zorunluluklar yerine getiriliyor. Ayrıca düzenli olarak, T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. Turizm Bakanlığı tarafından atanan firmalar ve yetkililer tarafından denetleniyor.

İş merkezleri ve finans merkezine yakınlığı nedeniyle portföyünün büyük çoğunluğunu, toplantılar ve konferanslar için gelen iş insanları oluşturuyor. İstanbul’un sağlık turizminde önemli bir yere sahip olmasıyla, sağlık turizmi amacıyla gelen yerli ve yabancı misafirlerini ağırlıyor. AVM içerisinde yer alan mağazalar, restoranlar ve kafeler, sinema ve eğlence merkezleri,  keyifli zamanlar vaat ediyor. 

AVM-HOTEL KARMASI…

DoubleTree By Hilton Canpark Ümraniye, AVM-Hotel karmasına en iyi örneklerden birisi olarak hizmet veriyor. Otel, 240 oda, 313 yatak, standart single ve double odalar, Aile, Queen, Deluxe ve King Suit çeşitlerinden oluşuyor. Belli odalar arası bağlantılar, küvet, çalışma masası gibi beş yıldızlı bir otelde olması gereken tüm özelliklere sahip. Ayrıca, özenle tasarlanmış yüksek tavanlı ve gün ışığı alan en yeni teknoloji ile üçe bölünebilen balo salonu ve istenildiğinde dörde bölünebilen toplantı salonlarıyla, kurumsal şirketler ve özel davetlere ev sahipliği yapıyor. Sürgülü açılır tavanlı yüzme havuzu ve çocuk havuzu, 24 saat açık fitness merkezi, manzaralı cafe ve restoran da konukların hizmetinde. 


0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazı Formatı Seçiniz
Kişisel Test
Kişiliğe dair bir şey ortaya çıkarmayı amaçlayan sorular dizisi
Basit Test
Bilgiyi kontrol etmek isteyen doğru ve yanlış cevaplı sorular dizisi
Anket
Karar vermek veya görüş belirlemek için oylama yapmak
Serbest Yazı
Yazılarınıza Görseller Bağlantılar Ekleyebilirsiniz
Liste
Klasik İnternet Listeleri
Geri Sayım Listesi
Klasik İnternet Geri Sayım Listeleri
Açık Liste
Kendi öğenizi gönderin ve en iyi sunum için oy verin
Oylanabilir Liste
En iyi liste öğesine karar vermek için yukarı veya aşağı basın
Fotoyla Anlatım
Kendi resimlerinizi yükleyin ve birşeyler anlatın
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Ses
Soundcloud veya Mixcloud İçerikleri
Görsel
Fotoğraf veya GIF
GIF
GIF Formatı