Avatarını Seç, 2022’ye Geç!


Dünyanın ilk ve tek networking temalı metaverse yılbaşı partisi, "Orada Olanlar" ismiyle 28 Aralık Salı, saat 20.00'de, Vem Amfitiyatro'da gerçekleştiriliyor! Seminer, konser ve DJ performans bölümlerinden oluşacak olan partiye avatarınızla istediğiniz yerden katılabilirsiniz. Grup Gündoğarken, Erdal Uzunoğlu ve DJ Defne Solo & Coda, sizi Türkiye'nin en farklı yılbaşı partisine bekliyor! Üstelik maskesiz ve mesafesiz! 

Bensu KAYA

Erdal Uzunoğlu, metaverse partisinde networking sırlarını paylaşacak.

Yılbaşında virüs endişesi taşımadan kalabalığa girip sosyalleşerek eğlenmek ister misiniz? Uzaktan çalışmaya alışan ekipler bu yıl bir ilki yaşayarak muhteşem bir yılbaşı partisinde buluşuyor. Şu sıralar gündemden düşmeyen "metaverse"  ve çağın terimi  "networking", bu partiye ilham verdi. Türkiye'nin network ustası Erdal Uzunoğlu'ndan "Business Networking", "Social Networking" ve "Workplace Networking" bilgileri içeren 30-60 dakikalık "Hiper Seminer",  şarkılarını ezbere bildiğimiz Grup Gündoğarken'den doyumsuz bir konser ve zengin performansıyla DJ Defne Solo & Coda, 2022'ye girerken tüm katılımcılara hiç unutamayacakları bir gece yaşatacak. Tüm etkinlik baştan başa Metaverse platformu üzerinden gerçekleştirilecek. İsteyen herkes, istediği her yerden partiye katılabilecek. 

NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

Metaverse yılbaşı partisine kurumsal ve bireysel olarak katılabilirsiniz. Tüm program, kurumsal ve bireysel katılımcılar için aynı olacak. Bireysel giriş için sembolik bir ücret ödenecek. Kurumsal katılımda her şirketin kendine ait 150 kişi kapasiteli salonu ve bir ortak alan olacak. Dilerseniz 150 kişilik pek çok salon kiralayabilirsiniz. Aynı şirkete ait salonlar arası geçiş yapılabilecek. Şirket salonlarındaki büyük ekranda  "Erdal Uzunoğlu ile Networking Sırları" başlıklı Hiper Seminer sunulacak. Seminerin izleneceği perdede avatar değil gerçek görüntü olacak.  Seminer, katılımcıların kameralarından aktarılan gerçek görüntülerle düzenlenecek. Bir Zoom görüşmesi gibi düşünebilirsiniz.

AVATAR YA DA KAYYUM AVATAR

Katılımcılar etkinliğe organizatör tarafından gönderilecek linke tıklayarak girecek. Zoom görüşmesinden farkı yok. Kendinize bir avatar oluşturabilirsiniz ya da avatar oluşturmak yerine bir kutucuğa tıklayarak sistemin size bir "template avatar" atamasını isteyebilirsiniz. Avatarınızı yönetmek için sadece ok tuşlarına ihtiyacınız olacak. Katılımcıların başlarının üzerinde adları ve şirketlerinin isimleri yazacak. Katılımcılar birbirleriyle konuşurken sesleri birbirine karışmayacak. Kişiler ok tuşlarıyla diledikleri kişi ya da grupların yanına yaklaşabilecekler. Sadece yakın durulan kişinin sesi duyulacak. Katılımcının konuşacağı kişiye yaklaşması ile mesafe azaldıkça konuşma sesi yükselecek ve insanlar birbirlerinin sesini bu şekilde net bir şekilde duyabilecekler.

Grup Gündoğarken, bu kez farklı bir deneyimle izlenecek.BU KEZ BİR METAVERSE PARTİSİNDE…

Zamansız şarkıların unutulmaz grubu Grup Gündoğarken, bugüne dek belki bir şarkının her sesinde, belki bir sahil meyhanesindeydi, ama bu kez bir metaverse partisinde karşımıza çıkacak. Toplam 45 dakikalık konser, gerçek görüntüyle büyük ekrandan verilecek. 

DJ Defne'nin performansı farklı zamanlarda ve seviyelerde dinlenecek.

GECE BOYU DJ PERFORMANSI…

DJ Defne Solo & Coda'nın müziği, gece boyu farklı zamanlarda ve farklı ses seviyelerinde dinlenebilecek. Seminer ve konser sonrası şirket katılımcıları kendi aralarında serbest networking yapabilecekler.  Dileyen ortak alana geçip bireysel katılımcılarla tanışabilecek ya da dışarıdan davet ettikleri arkadaşlarıyla karşılaşabilecek.

Bir "ilk"i yaşamak; kendinizi uzaya çıkan ilk insan ya da bir bilim kurgu filmi kahramanı gibi hissetmek istiyorsanız Metaverse yılbaşı partisi sizi bekliyor! 

Detaylı bilgi için: erdal@erdaluzunoglu.com

 www.erdaluzunoglu.com 

www.vemaker.com 

[zombify_post]


0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir