Cennete Sinema Bileti


Vizyonun renkli seçeneklerinden biri olan “Cennete Bilet”, George Clooney ve Julia Roberts’ın güncel halini görmek isteyenleri sinema salonuna topluyor. Yıldız sinemasının tüm özelliklerini yansıtan filmin manzarası muhteşem! Günlük hayatın streslerinden 104 dakikalığına kurtulup egzotik bir adaya uzanmak isterseniz içeri buyrun. 

Bensu KAYA

“Cennete Bilet” (Ticket To Heaven),  Ol Parker’ın yazıp yönettiği bir Amerikan romantik komedi filmi. Başrollerinde George Clooney, Julia Roberts, Billie Lourd, Kaitlyn Dever ve Lucas Bravo yer alıyor. Yıllar önce boşanmış bir çiftin tatlı atışmalarla dolu öyküsü, Hukuk Fakültesi’nden yeni mezun biricik kızlarının en yakın arkadaşıyla çıktığı Bali tatilinde bir yosun çiftçisine aşık olup evlenmeye karar vermesiyle şekilleniyor. Anne ve baba, bu kararla  kızlarının kariyerinin ziyan olacağı korkusuyla derhal “birlik” oluyor. 

İzleyici koltuğunda olan bizler ise konuya pek takılmayıp oyuncularla ve ada manzaralarıyla ilgileniyoruz.  Clooney ve Roberts, bu filmde pek çok karede gülümsüyor.  “Oceans” serisinden bildiğimiz çift, bu filmde pek sempatik.

Kızlarının düğününe zihinlerinde evliliğe engel planlarıyla gelen çiftimizin hayatında beklediğimiz gelişmeler var oldukça seviniyoruz. “Cennete Bilet”, aydınlık ve rengarenk bir film. Bali halkının farklı kültürlerini ve geleneklerini izlemek de eğlenceli. Ayrıca yosun çiftçilerinin nasıl çalıştığını da öğrenmiş oluyoruz, hatta “yosun çiftçliği” diye bir mesleği de muhtemelen ilk kez duyuyoruz. 

Filmin Bali yerine Covid 19 kısıtlamaları nedeniyle Avustralya’da bir adada çekilmiş olduğunu ise izlerken hiç fark etmiyoruz. 

Herhangi bir mesaj kaygısı taşımayan geleneksel “Romantik Komedi” tadındaki filmde böylesine bir doğanın ortasında yakışıklı adamlar, güzel kadınlar görmek kısa süreli de olsa izleyiciye cennet duygusu hediye ediyor. Varsın bu sefer de hafif bir şey izlemiş olalım, biraz hafiflemek gayet iyidir. 

[zombify_post]


0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir